Blogg

Acne Mimi Leather Skirt

Dette skjørtet er HELT PERFEKT! Jeg er egentlig ikke noe særlig fan av skjørt, og hvertfall ikke skinnskjørt, men dette fra Acne er bare helt sykt fint. Det er bare et lite minus, nemlig at det er utsolgt overalt. BUMMER. Skulle gjerne kombinert dette med tynne svarte strømpebukser, burgunder hjemmestrikket genser (mamma <3) og høye sko til helgen. 

Photobucket

Line & Jo

Line & Jo er et dansk smykkemerke som ble lansert i 2007, og det finnes ikke noe annet smykkemerke som appellerer mer til meg enn den fantastisk rene og klassiske stilen disse smykkene har. Jeg har spesielt lagt min elsk på de tynne ringene, som både kan brukes innerst på fingeren, og ytterst. Å bruke ringene på den måten synes jeg er en detalj som gjør seg utrolig bra, og det funker til så å si alle antrekk og anledninger. Under ser dere kun et lite utvalg av ringene, de har både ringer som er litt mer spennende, samt andre smykker. En annen fin ting er at disse er ganske budsjettvennlige i forhold til mye annet. Du får tak i dem på Høyer Egertorget!

Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket

Céline Trapeze

Hvor sykt fint er ikke denne? En jeg jobber sammen med slang den over skulderen på vei til lunsj i dag (i burgunder, da, he-he), og jeg var nær døden. Har egentlig ikke vært så fan av disse Trapeze-veskene før, synes de har sett litt merkelige ut, men det er hvertfall ingen tvil om at denne (på en eller annen merkelig måte) har grodd seg ganske greit fast i hjernebarken min nå. Av og til hadde det faktisk vært helt ok at penger vokste på trær, uansett hvor overfladisk det høres ut. Under ser dere vesken i svart, bildet er lånt av nydelige Annette

Photobucket

Vintage Levis: Burgundy

Som jeg har sagt før: Har en liten hang-up på burgunder for tiden. Kanskje ikke så rart, etter som det uten tvil er høstens it-farge. Som alle andre sesongtrender går nok også denne over rimelig kjapt, men jeg har hvertfall nettopp kjøpt meg en fin vintage Levisshorts på Ebay i en ganske mørk burgunderfarge som kommer til å bli perfekt med strømper under i høst! Tenker å gjøre den litt mer spennende ved å feste på studs på egenhånd. Vi får se, gleder meg til den kommer!

Photobucket Photobucket

Evig jakt

Blir mye jakkeprat om dagen, rett og slett fordi jeg gruer meg så ekstremt til å gå og fryse enda en vinter. Jeg har en type høstjakke fra Acne, Veba-modellen hvis noen vet hvilken det er, men den er ikke foret på innsiden. Tvert i mot har den et ganske glatt stoff som blir ekstremt kaldt veldig fort. På grunn av at jeg nekter å ta på meg en av de svære, veldig lite fasjonable dunjakkene, er den Acne-jakka jeg har bodd i de to siste vintrene. Og blitt syk, selvfølgelig. Ikke ideelt, ikke bra, ikke kult. Gikk jo glipp av tidenes sjanse ved ikke å si ja med en gang til den fantastiske Velocite-modellen fra Acne, så nå er jeg på evig utkikk.

Fant denne fine saken på www.theoutnet.com, og hadde den ikke vært så kort hadde den vært perfekt. Den ser helt fantastisk ut på alle måter, og ikke minst varm. Uansett, jeg er avhengig av å ha noe som går over rumpa for ikke å fryse ihjel (som jeg gjør nå,) så denne blir dessverre heller ikke aktuell. Skjønner ikke at det skal være så vanskelig... Denne er SÅ FIN!

 

 

Photobucket

Photobucket

 

Mackage Shearling Biker Jacket

Oh no...

Dere husker Acne-jakka jeg snakket om? Velocite? Den FANTASTISKE saueskinnsjakka som jeg har ønsket meg i flere år? Hvertfall, jeg var så nær å få tak i den på halv pris for ikke lenge siden, i en helt fantastisk brun-beige farge. Den fargen jeg hadde aller mest lyst på av alle sammen, og som ikke lenger selges, selvfølgelig. Den var under et år gammel og så helt ny ut. Dessverre slo feigheten min inn, og jeg sa jeg måtte prøve den før jeg kjøpte, 7500 kroner er tross alt en del, og samme dag ble den solgt til en annen. SÅ DEPPA! Nå skjønner jeg ikke hva som gikk av meg, hvorfor jeg ikke bare slo til, kommer ALDRI til å få samme mulighet igjen. Det høres overfladisk ut, men jeg er faktisk oppriktig lei meg...

 

PhotobucketPhotobucket

Alexander Wang Rockie

 

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

 

Fikk inn denne fantastisk fine vesken inn på jobb i går! Rockie-modellen fra Alexander Wang er på en måte er lillebroren til Rocco, den er litt mindre, og det liker jeg utrolig godt! Jeg hadde fått plass til alt jeg trenger i denne. Skinnet er helt fantastisk, utrolig mykt og godt, i tillegg til at fargen i mine øyne er perfekt. Har så hang-up på burgunder for tiden, så i forhold til økonomien min kom ikke akkurat denne inn på et veldig beleielig tidspunkt, for å si det sånn... Jeg sparer jo. I går hadde jeg egentlig bestemt meg for å kjøpe den ved neste lønning, men tror dessverre heller jeg må satse på en som er litt mer tidløs i fargen. Du får tak i den på Høyer Egertorget, hvor vi også har mange andre fine modeller fra Wang nå!

Speaking of dreams...

Og, når vi først er inne på drømmekjøp: Denne jakken fra Acne har liksom aldri helst sluppet tak i hodet mitt siden jeg først så den for omtrent 2 år siden. Jeg er egentlig ingen Acne-jente, synes de har mye rart, men jakker, det kan de. I mine øyne er denne perfekt på alle mulige måter. Den er oversized og varm med chunky spenner, og glidelåser på de rette stedene, i fantastisk mykt skinn. Den ser bare helt utrolig god ut, og jeg vet at dette er en jakke som ville holdt meg varm i mange, mange år framover, og som jeg ville gledet meg til å ta frem om vinteren. Men, det er et stort MEN, og det er prislappen. 14.000 kroner for en jakke er galskap, og uansett om jeg hadde brukt flere måneder til å spare ville jeg ikke klart å gi meg selv en god unnskyldning for å bruke så mye penger på en jakke. Dessverre. Naturlig nok ville jeg heller ikke valgt burgunder, men heller en tidløs, mørkebrun variant. Hadde jeg funnet den på omtrent 50% salg, som selvfølgelig aldri kommer til å skje, skulle jeg VURDERT det. Vurdert, altså.

 

 

 

PhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucket

October wishlist

Photobucket

1. Acne Canada. Ja, det har blitt et ekstremt mainstream skjerf i løpet av de siste ukene, men det er i tillegg superfint og kan surres mange ganger rundt halsen! Jeg vil veldig gjerne at dette skjerfet i høstens it-farge skal holde meg god og varm på vei til og fra jobb eller ute på tur med hunden. Det ligger på rundt 800 kroner, og er derfor etter min mening forholdvis budsjettvennlig, derfor føler jeg også at jeg kan velge en farge som muligens ikke er inn så lenge. Med tanke på at jeg helst går svartkledd om høsten, er det også fint å kunne ha en farge på skjerfet som skaper litt liv.

Photobucket

2. Zara. Enda mer burgunder. Synes denne buksen er kjempekul! Den skiller seg ut i min garderobe ikke bare på grunn av den spreke fargen, men også på grunn av mønsteret. Er dog mulig jeg velger en vanlig, glatt jeans istedenfor denne, må prøve før jeg bestemmer meg. Uansett ser denne utrolig fin ut på bilder, håper den er like fin i virkeligheten! 559 kroner er det for denne, veldig overkommelig. Apropos burgunder: Mammaen min holder på å strikke den beryktede Skappelgenseren til meg, i en fantastisk fin burgunderfage, med splitt på sidene og ermer som enten kan henge over håndleddene eller brettes opp. Gjett om jeg gleder meg til å pakke meg inn i den store, myke genseren i vinter.

Photobucket

3. Uggs. Egentlig er det ordet bannlyst i mitt vokabular. Jeg kan virkelig ikke fordra tøffelskoene som 90% av alle jenter, og til og med en del gutter (sorry, men det funker ikke...) drar fram så snart gradestokken kryper nedover mot 2-3 grader. Personlig synes jeg de ødelegger så å si hvert eneste antrekk, bare ved et par anledninger har jeg sett noen som jeg synes ser freshe ut i Uggs. Likevel må jeg innrømme at jeg synes det australske skoselskapet har gjort en god jobb her. Disse gir litt army/ridestøvlefeeling, og jeg liker dem utrolig godt! Inni er de heldekket med godt, mykt fôr, og skinnet utenpå er vanntett (i motsetning til tøflene som trekker til seg vann...) Jeg mener ikke at dette er et par sko jeg ville tatt på for å pynte meg eller gi det lille ekstra til et antrekk, men det er uten tvil et par gode, varme (jeg fryser ALLTID), ganske fine hverdagssko jeg håper jeg får putte beina mine i denne høsten og vinteren! For rundt 1500 norske kroner blir de dine på Uggs' hjemmesider, men tipper den går for en del mer her i Norge...

Photobucket

4. Céline Boston Tote (ikke skyt meg hvis jeg tar feil, jeg kan ikke forskjell på Céline Luggage og Céline Boston.) Som mange andre, synes jeg denne veska er helt fantastisk. Jeg vet at mange også synes Céline-veskene ikke ser noe særlig ut, men tro meg; etter å ha pakket opp tre store esker med Céline-vesker på jobben, kjent og luktet litt på skinnet og virkelig fått nærkontakt (haha) med disse fantastiske kreasjonene, er jeg solgt. Fra før av har jeg en fantastisk fin, brun Mulberry-veske som jeg bruker hver eneste dag, men å kunne få bære rundt på denne nydelige saken i en blanding mellom svart vanlig skinn og semsket hadde ikke vært feil. Jeg har også sett på den samme modellen i en kobolt/kongeblå farge som er helt out of this world fantastisk, men hvis jeg skal bruke så mye penger på en veske vil jeg at den skal være helt nøytral. Det er dog ikke til å komme utenom at det å bruke mellom 15.000 og 20.000 kroner på en veske som ikke har skulderreim (litt upraktisk for meg) mest sannsynlig ikke blir aktuelt med det første. Denne kommer nok til å være på den evige har-ikke-råd-ønskelisten, men den er uansett fantastisk fin å se på! 

New favourites

IMG_51981

IMG_51941

Skjørt Zara | Skjørt Alexander Wang

Blue leopard

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeans | Zara

Sneak peek på et par superfine jeans jeg fikk i posten i går. De er utrolig myke å ha på seg, og leopardflekkene i blå "fløyel" gjør at denne buksen skiller seg litt ut i mengden. Kommer i første omgang til å kombinere dem med en simpel, litt oversized, hvit t-skjorte og mine svarte ankelstøvletter i semsket skinn. Gleder meg til å ta denne i bruk utover høsten!

Cit

Nelly Shoes shoes

 

Sko | Nelly

 

Denne modellen fra Nelly regner jeg med at de aller fleste har sett, den er jo overalt, og har blitt utsolgt en rekke ganger. Med andre ord er denne skoen litt mer mainstream enn det jeg egentlig liker, men til gjengjeld er den også utrolig anvendelig. Denne modellen går til absolutt alt, og er utrolig stilren samtidig som den kan piffe opp et antrekk. En blogger jeg har sett bruke disse skoene masse, er Victoria Törnegren, og under er et eksempel på hvordan hun har kombinert dem. Hun har forøvrig helt fantastisk fine bein, noe som gjør at hun kler absolutt alt, men jeg er uansett glad for at jeg fikk bestilt et par av disse! Gleder meg til de kommer.

 

Photobucket

The perfect scarf

PhotobucketPhotobucket

             Photobucket                Photobucket

Skjerf | Acne

Har så utrolig lyst på et av disse skjerfene fra Acne! Har klemt litt på dem i butikk, og de er så myke. I tillegg er det ull, noe som passer perfekt for meg som går rundt og fryser hele vinteren. Det er trist å begynne å snakke om høstklær allerede nå, men det ser jo uansett ikke ut som den norske sommeren har tenkt til å gi oss noen virkelig fine sommerdager.

Shoelove

Photobucket

Sko | Sam Edelman

Idag kom skoene jeg bestilte fra Shopbop for bare noen dager siden! De er utrolig gode, og sitter som støpt på foten, noe jeg er helt avhengig av. Er skikkelig fan av den stødige hælen og gulldetaljene. Glad jente!

Open back

Photobucket

Per dags dato har jeg bare noen veldig få plagg i skapet jeg aldri bruker, og denne kjolen fra Acne er dessverre et av de plaggene. Det er ikke fordi den ikke er noe fin, for det synes jeg virkelig den er, men det er bare fordi anledningen aldri byr seg. Jeg har liksom innen steder det passer seg å dukke opp i en lang, svart kjole med helt åpen rygg. I tillegg sliter jeg litt med å føle meg helt vel i den på grunn av at den er så åpen på venstre side. Det er synd at den bare blir hengende i skapet, åpen rygg er tross alt noe av det aller aller fineste jeg vet, men foreløpig er denne kjolen mer kunst enn noe jeg faktisk kan gå med. Uansett er det veldig hyggelig å ha et så fint plagg i skapet!

Casual og fint

Untitled #3

 

Skjorte Mango | Sko Alexander Wang | Skjørt Alexander Wang | Veske Chanel

 

Idag vil jeg gå kledd sånn. Skjørtet, vesken og skoene er på en måte ganske pyntet, og da synes jeg det er kjempefint å dresse alt sammen ned med en oversized skjorte. Med tanke på at veska koster godt over 20.000 kroner ny, blir det lite aktuelt å kopiere dette, men planlegger hvertfall å skaffe meg skjørtet i nærmeste framtid. Det er i et helt utrolig deilig og mykt materiale, også liker jeg at det er klassisk og anvendelig, samt ganske budsjettvennlig. 

Helmut Lang RTW Fall 2012

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket 

Synes Helmut Lang sin ready-to-wear kolleksjon for høsten 2012 er helt utrolig bra! (Se resten her) De har fått til enkle, rene snitt uten å gjøre klærne kjedelige. Har spesielt lagt min elsk på strikken på siste bilde, samt alle jakkene. Synes dette er den perfekte oppskrift på hvordan man kan kle seg feminint og spennende uten å fryse! Personlig vil jeg gjerne gå kledd slik i høst.

Blå drøm

Untitled #2

Sko Converse | Jakke Acne | Veske Proenza Schouler | Bukse Maison Martin Margiela

Idag skulle jeg virkelig ønske jeg hadde disse tingene i klesskapet mitt! Veska har jeg drømt om i evigheter, og jakka er bare helt fantastisk! Semsket skinn i nydelig blåfarge. Er det en designer jeg har blandede følelser for, er det Acne, men her har de gjort absolutt alt riktig.

Sam Edelman Yelena

Photobucket Photobucket

I går bestilte jeg disse skoene fra Sam Edelman. Helt siden jeg så Elises fantastiske sandaler med sølvhel fra Céline, har jeg lett etter noe tilsvarende til en litt mer overkommelig pris. Sommeren er riktignok snart over, men disse kan brukes neste sommer også!

YSL Chyc Flap Bag

Photobucket  Photobucket

Denne vesken er helt fantastisk, og uten tvil langt oppe på ønskelisten min om dagen.
Klassisk, elegant og praktisk. 3 av 3!

hits