October wishlist

Photobucket

1. Acne Canada. Ja, det har blitt et ekstremt mainstream skjerf i løpet av de siste ukene, men det er i tillegg superfint og kan surres mange ganger rundt halsen! Jeg vil veldig gjerne at dette skjerfet i høstens it-farge skal holde meg god og varm på vei til og fra jobb eller ute på tur med hunden. Det ligger på rundt 800 kroner, og er derfor etter min mening forholdvis budsjettvennlig, derfor føler jeg også at jeg kan velge en farge som muligens ikke er inn så lenge. Med tanke på at jeg helst går svartkledd om høsten, er det også fint å kunne ha en farge på skjerfet som skaper litt liv.

Photobucket

2. Zara. Enda mer burgunder. Synes denne buksen er kjempekul! Den skiller seg ut i min garderobe ikke bare på grunn av den spreke fargen, men også på grunn av mønsteret. Er dog mulig jeg velger en vanlig, glatt jeans istedenfor denne, må prøve før jeg bestemmer meg. Uansett ser denne utrolig fin ut på bilder, håper den er like fin i virkeligheten! 559 kroner er det for denne, veldig overkommelig. Apropos burgunder: Mammaen min holder på å strikke den beryktede Skappelgenseren til meg, i en fantastisk fin burgunderfage, med splitt på sidene og ermer som enten kan henge over håndleddene eller brettes opp. Gjett om jeg gleder meg til å pakke meg inn i den store, myke genseren i vinter.

Photobucket

3. Uggs. Egentlig er det ordet bannlyst i mitt vokabular. Jeg kan virkelig ikke fordra tøffelskoene som 90% av alle jenter, og til og med en del gutter (sorry, men det funker ikke...) drar fram så snart gradestokken kryper nedover mot 2-3 grader. Personlig synes jeg de ødelegger så å si hvert eneste antrekk, bare ved et par anledninger har jeg sett noen som jeg synes ser freshe ut i Uggs. Likevel må jeg innrømme at jeg synes det australske skoselskapet har gjort en god jobb her. Disse gir litt army/ridestøvlefeeling, og jeg liker dem utrolig godt! Inni er de heldekket med godt, mykt fôr, og skinnet utenpå er vanntett (i motsetning til tøflene som trekker til seg vann...) Jeg mener ikke at dette er et par sko jeg ville tatt på for å pynte meg eller gi det lille ekstra til et antrekk, men det er uten tvil et par gode, varme (jeg fryser ALLTID), ganske fine hverdagssko jeg håper jeg får putte beina mine i denne høsten og vinteren! For rundt 1500 norske kroner blir de dine på Uggs' hjemmesider, men tipper den går for en del mer her i Norge...

Photobucket

4. Céline Boston Tote (ikke skyt meg hvis jeg tar feil, jeg kan ikke forskjell på Céline Luggage og Céline Boston.) Som mange andre, synes jeg denne veska er helt fantastisk. Jeg vet at mange også synes Céline-veskene ikke ser noe særlig ut, men tro meg; etter å ha pakket opp tre store esker med Céline-vesker på jobben, kjent og luktet litt på skinnet og virkelig fått nærkontakt (haha) med disse fantastiske kreasjonene, er jeg solgt. Fra før av har jeg en fantastisk fin, brun Mulberry-veske som jeg bruker hver eneste dag, men å kunne få bære rundt på denne nydelige saken i en blanding mellom svart vanlig skinn og semsket hadde ikke vært feil. Jeg har også sett på den samme modellen i en kobolt/kongeblå farge som er helt out of this world fantastisk, men hvis jeg skal bruke så mye penger på en veske vil jeg at den skal være helt nøytral. Det er dog ikke til å komme utenom at det å bruke mellom 15.000 og 20.000 kroner på en veske som ikke har skulderreim (litt upraktisk for meg) mest sannsynlig ikke blir aktuelt med det første. Denne kommer nok til å være på den evige har-ikke-råd-ønskelisten, men den er uansett fantastisk fin å se på! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits